Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نبض بورس، بانک اقتصاد نوین اولین بانک خصوصی ایران است که در سال 1380 تاسیس شد. این بانک در تاريخ 29 الي 31 تير ماه 1380 براساس مجوزات ماخوذه از بانک مركزي جمهوري اسلامي ايران و سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به پذيره‌نويسي سهام نمود. مجمع عمومي موسس بانک اقتصادنوين در 13 مرداد 1380 برگزار و در تاريخ 20 مرداد همان سال، با سرمايه اوليه به مبلغ 250 ميليارد ريال در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غير تجاري تهران، تحت شماره 177132 به ثبت رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهام بانک اقتصاد نوین هم اکنون با نماد ونوین در بورس در حال معامله می باشد. بررسی صورت های مالی منتهی به 29 اسفندماه 1397 بانک اقتصاد نوین حائز نکات مهمی می باشد.

بررسی ها نشان می دهد که جمع دارایی های این بانک در پایان سال 1397 با رشدی 10.5 درصدی در مقایسه با پایان سال 1396 به 46.1 هزار میلیارد تومان رسیده است. میزان کل بدهی های بانک اقتصاد نوین در پایان سال 1397 حدود 44.9 هزار میلیارد تومان گزارش شده است که این میزان بدهی در مقایسه با پایان سال 1396 رشدی 11.4 درصدی داشته است.

نکته مهم در بررسی صورت های مالی پایان سال 1397 بانک اقتصاد نوین، در میزان بدهی این بانک به بانک ها و سایر موسسات اعتباری نهفته است. ترازنامه بانک اقتصاد نوین نشان می دهد که میزان بدهی این بانک به بانک ها و سایر موسسات اعتباری در پایان سال 1397 حدود 3.5 هزار میلیارد تومان بوده است که این میزان بدهی در مقایسه با سال قبل تر از آن رشدی 106 درصدی را تجربه نموده است. شایان ذکر است که در پایان سال 1396 میزان بدهی بانک اقتصاد نوین به بانک ها و موسسات اعتباری حدود 1.7 هزار میلیارد تومان گزارش شده بود.

همچنین صورت های مالی بانک اقتصاد نوین در پایان سال 1397 خبر از افزایش میزان زیان انباشته این بانک می دهد. در حالی که در پایان سال 1396 میزان زیان انباشته بانک اقتصاد نوین 387 میلیارد تومان بوده است، این رقم در پایان سال 1397 با رشدی 51 درصدی به 583 میلیارد تومان افزایش یافته است.

نسبت کفایت سرمایه نیز که از تقسیم سرمایه پایه به مجموع دارایی های موزون شده به ضرایب ریسک بر حسب درصد به دست می آید و یک نسبت مهم برای بانک ها تلقی می شود در پایان سال 1397 برای بانک اقتصاد نوین 4.49 درصد گزارش شده است. این نسبت در مقایسه با رقم گزارش شده (5.11 درصد) در سال 1396 کاهش یافته است. به علاوه اینکه رقم نسبت کفایت سرمایه بانک اقتصاد نوین پایین تر از رقم تصویب شده بانک مرکزی می باشد. طبق ماده 3 آئین نامه کفایت سرمایه مصوب یکهزار و چهاردهمین جلسه شورای محترم پول و اعتبار، حداقل نسبت کفایت سرمایه برای کلیه بانک ها و موسسات اعتباری (اعم از دولتی و غیردولتی) 8 درصد تعیین شده است.

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: سانتریفیوژ IR 6 مهدی خدابخشی ورنکش ورزقان زلزله ترکمانچای بوریس جانسون هشترود آذربایجان شرقی بانک اقتصاد نوین بانک خصوصی بورس نبض بورس صورت های مالی سانتریفیوژ IR 6 مهدی خدابخشی ورنکش ورزقان زلزله ترکمانچای بوریس جانسون هشترود آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • خاندزوی: بدهی‌های ایران تا سال قبل را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم