Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین گفت:سیاست بانک اقتصاد نوین ایفای نقش هرچه موثرتر در کمک به تولید کنندگان در قالب تامین منابع مالی، سرمایه در گردش و تامین مواد اولیه در قالب LC و حواله‌جات از طریق ایجاد یک فضای برد – برد برای طرفین است.

  به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،درنشست اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک اقتصاد نوین که با محوریت پیگیری و رفع مشکلات فعالان اقتصادی استان در این حوزه برگزار شد، هیات مدیره این بانک از آمادگی برای ارائه تسهیلات مناسب حوزه سرمایه در گردش و LC داخلی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا بلگوری،با بیان اینکه این بانک در اواخر سال80 موفق به اخذ مجوز اولین بانک خصوصی کشور از سوی بانک مرکزی شد، افزود: این بانک دارای بیش از 248 شعبه در سطح کشور بوده و در شهر اصفهان دارای 9 شعبه است.

وی سرمایه بانک را در حالی 13 هزار میلیارد ریال عنوان کرد که با دو افزایش سرمایه، این رقم در ابتدای سال آینده به 50 هزار میلیارد ریال ارتقا می‌یابد.

مدیرعامل بانک اقتصاد نوین، این بانک را از معدود بانک هایی دانست که دارای زنجیره خدمات کامل است. بلگوری با بیان اینکه تولید و کارآفرینی در شرایط امروز به رغم تسهیل در مقررات و ضوابط دشوار است، تصریح کرد: سیاست بانک اقتصاد نوین ایفای نقش هرچه موثرتر در کمک به تولید کنندگان در قالب تامین منابع مالی، سرمایه در گردش و تامین مواد اولیه در قالب LC و حواله‌جات از طریق ایجاد یک فضای برد – برد برای طرفین است.

وی مشتری مداری و تامین خواسته‌های مشتریان را از مهم‌ترین اقدامات این بانک دانست و گفت: بانک اقتصاد نوین در صدد طراحی خدمات جدید برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان است.

بلگوری خواستار زمینه سازی برای جذب سرمایه موجود در اصفهان در بانک های استان با همت مقامات استانی شد و از آمادگی این بانک برای ارائه تسهیلات به فعالان اقتصادی در حوزه سرمایه در گردش و LC داخلی خبر داد.

محمدعلی ایزدی، رئیس هیات مدیره بانک اقتصاد نوین نیز در این نشست تخصیص و تجهیز منابع را جزو وظایف ذاتی بانک عنوان و تصریح کرد: در مسیر همکاری بانک ها با فعالان اقتصادی، مانعی وجود ندارد؛ فقط بانک ها در این مسیر ملزم به صیانت از حقوق سهامداران و سپرده گذاران و برخی از الزامات قانونی محدود کننده هستند.

مسعود گلشیرازی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست با بیان اینکه این جلسه هفتمین دیدار با هیات مدیره بانک های کشور در دوره نهم فعالیت اتاق بازرگانی اصفهان در سال جاری است، حضور رئیس کل بانک مرکزی در اتاق اصفهان و در جمع فعالان اقتصادی را از جمله مهم‌ترین برنامه‌های اتاق اصفهان در سال 98 دانست و تصریح کرد: تشکیل میز اتاق بازرگانی اصفهان در بانک مرکزی به منظور پیگیری و رفع مشکلات بانکی فعالان اقتصادی، از دستاوردهای مهم این حضور بود.

وی افزود: رئیس بانک مرکزی نیز در نشست خود با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی ایران، از تشکیل این میز به عنوان یک مدل موفق یاد کرد و خواستار ایجاد این فرآیند در سایر استان‌ها و اتاق های بازرگانی شد.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان برگزاری نشست با هیات مدیره بانک های کشور را نیز در ایجاد یک گفتمان مبتنی بر تعامل و کمک به حل مشکلات فعالان اقتصادی استان مهم ارزیابی کرد.

گلشیرازی با بیان اینکه نزدیک به 11 درصد از منابع پولی، مالی و اقتصادی کشور در استان وجود دارد، گفت: این در حالی است که آمار صادراتی استان قریب به 6 درصد کل کشور است.

وی تاکید کرد: نسبت منابع و مصارف بانک ها به عنوان مهم‌ترین رکن تامین مالی بنگاه‌ها نیز حاکی است در زمانی که بانک‌ها فعالیت مطلوب‌تری داشته‌اند، ما اقتصادی مولد داشته‌ایم.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه خواستار برنامه‌ریزی مبتکرانه برای افزایش ضریب نفوذ بانک اقتصاد نوین در استان اصفهان و منتفع شدن فعالان اقتصادی و بانک مذکور از این تعامل سازنده شد.

گلشیرازی در ادامه ضمن تشریح عملکرد دوره نهم اتاق بازرگانی اصفهان، خواستار مشخص شدن میزان حمایت بانک اقتصاد نوین از لحاظ تامین سرمایه در گردش، حمایت‌های ریالی و ارزی در حوزه سرمایه‌گذاری، LC داخلی و همچنین، صدور ضمانتنامه های گمرکی و حسن انجام کار برای فعالان اقتصادی اصفهان شد.

حمیدرضا قلمکاری، نایب رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز خدمات ارزی را یکی از قابلیت های محوری بانک اقتصاد نوین دانست و افزود: امروزه شبکه کارگزاران ارزی از جمله مزیت‌های موجود در شاخصه‌های ارزی بوده، لازم است این شبکه از تعدد و تنوع خدمات بهره مند شود و از قابلیت های آن کاسته نشود.

وی در ادامه با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب در حوزه اقتصاد دانش بنیان، خواستار مشخص شدن رویکرد اساسی بانک اقتصاد نوین برای حمایت از شرکت های دانش بنیان شد و افزود: با توجه به تقاضای گسترش همکاری ایران و عمان، ما خواستار تخصیص ریال عمانی در هر یک از بانک های عمان هستیم.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد انقلاب حقوق سرمایه منابع مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی

محرمیان، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی با بیان اینکه اتفاقی که در چند سال گذشته رخ داد و همزمان با کاهش نرخ تورم، کاهش خلق نقدینگی توسط بانک ها را داشته ایم گفت:  مجموع این عوامل باعث شده است که  یک اتفاق و هماهنگی کم نظیر در حوزه کاهش ریسک سرمایه گذاری و افزایش  میزان تولید صورت گیرد.

محرمیان  بیان کرد:  آن چیزی که  باعث می شود بحث تامین نقدینگی دچار مشکل شود و روش های تامین مالی مورد توجه قرار گیرد  تامین مالی و تعهد آن بوده است که از طریق برات الکترونیکی عملا این کار انجام می شود.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی  بیان کرد:  برات الکترونیکی در شرایط امروز یک ابراز بسیار کار آمدی است که مورد استفاده قرار می گیرد و زمینه ساز جهش تولید با استفاده از ظرفیت های مردمی می شود.

محرمیان بیان کرد:  هماهنگی خوبی بین سازمان ها لازم است که  در شبکه بانکی و بانک های مختلف صورت گیرد و در حال حاضر  شبکه بانکی آماده خدمت رسانی در این بخش است‌.

وی افزود: شبکه بانکی برای پیاده‌سازی این پروژه آمادگی کامل دارند، اداره تأمین مالی زنجیره تولید و حوزه فناوری‌های نوین موارد فنی و جزییات را به‌ خوبی پیش برده‌اند.

محرمیان گفت: هماهنگی خیلی خوبی میان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ایجاد شد و امروز شاهد رونمایی از سامانه برات الکترونیک هستیم.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت: وزارت ارتباطات در سامانه تعامل‌پذیری، شرکت خدمات انفورماتیک و... نیز در نهایی‌سازی این پروژه مشارکت داشتند.

وی افزود: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکارگیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا