Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین‌ به نقل از تسنیم، محمدرضا سیفی در خصوص مزایای عرضه اموال مازاد بانک‌ها در بورس کالا اظهار داشت: بازار املاک، بازاری باسابقه و بزرگ، ولی سنتی است. اما بورس کالا برای کالاهایی که تا الان در آن پذیرش شده، به یک مرجع قیمتی مناسب برای سرمایه‌گذاران و متقاضیان تبدیل شده است و شرکت عمران و توسعه پایدار ایرانیان و بانک اقتصاد نوین امیدوارند این بستر معاملاتی بتواند به عنوان یک مرجع شناخته شده در حوزه املاک نقش ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بورس کالا یک بازار شفاف، رسمی و معتبر است و در همین راستا بانک اقتصاد نوین مصمم به عرضه کلیه اموال مازاد واجد شرایط خود در این بورس است که علاوه بر املاک آگهی شده برای عرضه در شهریور ماه جاری، در آینده نزدیک نیز دیگر دارایی‌های این بانک به صورت انبوه تر در این بازار شفاف عرضه خواهد شد. 

بورس کالا جایگزین مزایده های غیرشفاف

وی در خصوص مزیت عرضه املاک از طریق بورس کالا به جای برگزاری مزایده‌های غیرشفاف گفت: فروش املاک در مزایدات سنتی روشی باسابقه و شناخته شده است، هر چند در این رابطه همواره ابهاماتی مطرح بوده است. گرچه در این رابطه بانک اقتصاد نوین تمام تلاش خود را به کار گرفته که با حداقل شائبه، مزایده های شفافی را برگزار کند. به طوری که در مزایده های برگزار شده تاکنون اعتراضی از سمت متقاضیان صورت نگرفته؛ اما نکته مهم این است که مزایده های سنتی اعتبار، رسمیت و شفافیت بورس را ندارد. ضمن اینکه، در بورس کالا، می‌توان همزمان با انجام معامله، نسبت به اطلاعات متقاضیان خرید، قیمت های پیشنهادی و تعیین برنده نهایی، نظارت بیشتری داشت و شائبه های مرتبط با مزایدات سنتی را مرتفع کرد. از این رو، اگر به تدریج فرآیند پذیرش این املاک در بورس سریع تر، سهل تر و جامع تر شود، به طور قطع این بازار بهترین جایگزین برای مزایده‌های سنتی خواهد بود.

سیفی در خصوص تداوم عرضه املاک مازاد بانک اقتصاد نوین در بورس کالا گفت: این بانک در نظر دارد اموال و دارایی‌های مازاد خود را به تدریج و با فراهم شدن شرایط عرضه، در بورس کالا پذیرش و به متقاضیان خرید آنها عرضه کند. چراکه مشخصات و شرایط خاصی برای املاک قابل عرضه در بورس کالا در نظر گرفته شده که براساس آن، هر یک از املاک و دارایی های بانک که این شرایط را دارا باشد، به‌تدریج در بورس عرضه خواهند شد. زیرا عرضه در بورس از شفافیت و اعتبار بالاتری نسبت به مزایدات سنتی برخوردار است؛ ضمن اینکه به کمک سازوکار شفاف بورس می‌توان معایبی که در پیش فروش املاک و یا مزایدات غیرشفاف وجود داشته و مشکلاتی که برای خریداران ایجاد می شود، را مرتفع کرد.

عرضه‌های انبوه در راه است

مدیرعامل شرکت عمران و توسعه پایدار ایرانیان عنوان کرد: بانک اقتصاد نوین دارای حجم قابل توجهی املاک و دارایی‌های مازاد است که هر دو ماه یکبار املاکی با ارزش تقریبی ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد ریال عرضه می شود که از این پس، این املاک در صورت دارابودن شرایط موردنظر بورس کالا و بدون برگزاری تشریفات مزایده های سنتی، به تدریج در این بازار عرضه خواهد شد و با تداوم این عرضه ها، این بازار می تواند به عنوان یک مرجع رسمی و معتبر به ویژه در طرح های پیش فروش املاک به کار گرفته شود.

سیفی در خاتمه سخنان خود از افزایش استقبال خریداران بالقوه با تداوم عرضه املاک در بورس کالا سخن گفت و تاکید کرد: انتظار داریم برای عرضه های پیش روی املاک بانک اقتصاد نوین طی هفته آینده خریداران بالقوه حاضر به رقابت شوند. اما به طور کلی پیش‌بینی می‌شود با تداوم عرضه‌ها در بورس، میزان استقبال خریداران و مراجعه آنها به بورس برای معامله املاک به مرور افزایش یابد.

کد خبر 546819 برچسب‌ها بورس کالا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا بانک اقتصاد نوین بورس کالا عرضه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، به منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از «برات الکترونیکی» که طی بخشنامه شماره (۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰) مورخ (۲۹/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیاتی شد؛ به عبارت دیگر نخستین «برات الکترونیکی» توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ «برات الکترونیکی» سندی غیر کاغذی است که با درخواست «برات الکترونیکی» دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده «برات الکترونیکی» یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی بدن شرح است:

- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی - امکان صدور «برات الکترونیکی» تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار - معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی - امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر «برات الکترونیکی» یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس بخشنامه مورخ (۲۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳)‬ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان «برات الکترونیکی» توسط شبکه بانکی در سال‌جاری پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزارهای تأمین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش مؤثری در تحقق «اهداف شعار سال» ایفا کند.

کد خبر 6088501 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین
  • شمارش معکوس برای اصلاح نرخ تورم سالانه
  • شمارش معکوس معرفی بهترین فوتبالیست جهان!
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • شمارش معکوس برای آغاز ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین